Gebr Drenth

Over ons

Gebr.Drenth is een bedrijf dat al meer dan 30 jaar is gespecialiseerd in het slijpen, borstelen en polijsten van bijna alle materialen, zowel met de vakbekwame hand als automatisch.
Van oorsprong stamt de firma Gebr.Drenth uit 1960, waar Dhr. J.M.Drenth Sr Daadwerkelijk als slijperij begon. Zijn zoons rolde in de jaren langzaam in het bedrijf en na jarenlange specifieke opleiding deed Dhr. Drenth zijn eigen bedrijf over aan zijn zoons.

Zo startte uiteindelijk in 1986 het Gebr. Drenth en eigenlijk toen al met 26 jaar ervaring op slijp en polijst gebied. Al snel kwam er een uitbreiding van 120 M2 naar 350 M2 en in 1995 werd er uitgebreid naar 600 M2. Gebroeders Drenth bleef groeien en zich verder ontwikkelen op het gebied van nieuwe trends c.q. looks in o.a. de meubel en automotive industrie.
Op die manier speelde Gebr. Drenth altijd in op de wensen van de klant. Op dit moment zijn wij een zeer flexibele en vooruitstrevende onderneming met een werkplaats van meer dan 1200 M2 en een grote betrouwbare klantenkring.

De onderneming telt 14 medewerkers welke in eigen bedrijf opgeleid zijn, waarbij werken in een goed teamverband voorop staat. Hierdoor zijn wij in staat om onze kwaliteit op een hoog peil te houden, en kunnen hierdoor zeer flexibel werken en als geen ander inspelen op de wensen van de klant.